Mapa web Contacte Cercador

El bus entre les Terres de l'Ebre i l'aeroport del Prat té més de 3.200 viatgers entre juliol i agos

El servei, que va entrar en funcionament l’1 de juliol passat, uneix diversos municipis de les Terres de l’Ebre amb la terminal T1 de l’aeroport del PratEl nou bus pot suposar un estalvi de temps de gairebé una hora en el trajecte fins a l’aeroport
(03.09.2014)

El nou bus llançadora que permet la connexió de les Terres de l’Ebre amb l’aeroport de Barcelona-el Prat sense passar per Barcelona ha registrat durant aquest estiu un total de 3.239 passatgers. Aquest servei, operat per Hife, permet per primer cop connectar diverses poblacions de les Terres de l’Ebre amb la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona.

La nova llançadora va entrar en funcionament l’1 de juliol passat i ha finalitzat el 31 d’agost, amb 8 expedicions d’anada i 8 de tornada des del Baix Ebre i Montsià i 3 expedicions d’anada i 3 de tornada de la Terra Alta i Ribera d’Ebre, cada dia. En concret, aquest servei va transportar 1.014 usuaris durant el mes de juliol i 2.225 al llarg de l’agost.

Fins ara, els passatgers de les línies d’autobús entre les Terres de l’Ebre i Barcelona, si es volien dirigir a l’aeroport del Prat, havien d’anar fins a la ciutat i allà fer el transbordament. El nou servei permet anar fins a l’aeroport (i en el sentit contrari) sense passar per la ciutat de Barcelona; es tracta d’un bus llançadora que des d’una parada situada en un lateral de l’autovia C-31 a Gavà, recull els passatgers amb destinació a l’aeroport, mentre la resta de passatgers continuen el viatge fins a Barcelona. D’aquesta manera, els viatgers es poden estalviar fins a gairebé una hora per arribar a l’aeroport.

Aquests serveis s’ofereixen a les poblacions de la línia d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Amposta, l’Aldea i Tortosa. Així mateix, la connexió amb l’aeroport a través de la llançadora també s’ha instaurat a la línia procedent de la Terra Alta, dels municipis de Batea, Gandesa, Corbera d’Ebre, Móra d’Ebre, Tivissa, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/territori-sostenibilitat/notapremsavw/275300/ca/bus-llancadora-terres-lebre-laeroport-barcelona-registra-3-200-viatgers-juliol-agost.do

Destaquem