Mapa web Contacte Cercador

El conseller Recoder inaugura la remodelació de sala de control de la potabilitzadora de l'Ampolla

Els treballs han comportat una inversió superior als 683.200 euros, aportats íntegrament pel Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT).

Aquesta actuació permet gestionar totalment la planta des de les Terres de l’Ebre, millorant l’eficiència i la seguretat (14.09.2012)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha inaugurat avui la remodelació de la sala de control de la potabilitzadora de l’Ampolla (Baix Ebre), que ha suposat una inversió superior als 683.200 euros, finançats íntegrament pel Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT).

Els treballs, que han tingut una durada de 5 mesos, han permès unificar i centralitzar les tasques de gestió i explotació de la potabilitzadora, fent possible que des de les Terres de l’Ebre s’operi la totalitat de la planta.

La remodelació ha fet possible disposar d’una sala de control més diàfana i més moderna a nivell tecnològic, que permet millorar l’eficiència i la seguretat en la gestió de la planta. També s’han adequat els accessos, la façana de l’edifici i el vestíbul.

Destaquem