Mapa web Contacte Cercador

INCASÒL MOSTRA EL PROJECTE DE RENOVACIÓ DEL BARRI DE SANT JAUME A EXPOEBRE

Ha començat la darrera fase dels enderrocs per rehabilitar aquest espai del nucli antic
(29.04.2011 - 01.05.2011)

INCASÒL ha iniciat recentment la darrera fase d’enderrocs en el barri de Sant Jaume que permetrà desenvolupar el projecte de remodelació integral d’aquest espai del nucli antic de Tortosa, impulsat per la Generalitat i l’Ajuntament de Tortosa.

Aquest projecte i el nou pla de comercialització de les parcel·les per a activitat econòmica, Ara + Fàcil, són els eixos centrals de l’estand de l’INCASÒL a la fira Expoebre. A més, també es dóna informació les principals actuacions de sòl per a activitats econòmiques, sòl residencial, habitatge protegit i rehabilitació de nuclis antics que està duent a terme aquest organisme a les Terres de l’Ebre.

Barri Sant Jaume
Els treballs que ara s’inicien permetran sanejar dues illes de l’interior del barri enderrocant aquelles finques que es troben en situació precària. Això suposarà actuar sobre el conjunt de solars de la totalitat de finques enderrocades per tal consolidar-ne la seva situació mentre s’aprova definitivament el nou planejament pel barri que permetrà començar les obres de millora.

El ple de l'Ajuntament de Tortosa ja ha aprovat inicialment la modificació del POUM que correspon als plans de millora urbana número 18 i 19 del barri de Sant Jaume, proposta redactada per l'equip d’arquitectes Jornet - Llop - Pastor, SL, guanyadors del concurs d'idees que es va convocar per renovar el barri.

L’objectiu del projecte és donar la volta a la realitat força degradada d’aquest espai i transformar-lo en un eix de centralitat tot garantint la identitat, la cohesió i la vertebració del barri de Sant Jaume i tenint en compte els aspectes més destacats de la seva trama històrica. Així mateix es connecta el barri amb el seu entorn immediat, al Casc Antic de Tortosa i al conjunt de la ciutat.

Ara + fàcil, nou pla de comercialització
L’INCASÒL presentarà aquest pla en les II Jornades d’emprenedoria de les Terres de l’Ebre que se celebren aquesta tarda en el marc de la Fira Expoebre. Ara + fàcil aporta millores de finançament i flexibilitat contractual per facilitar la instal·lació d’empreses.

Actualment, INCASÒL té en comercialització a les Terres de l’Ebre els sectors Catalunya Sud, situat entre Tortosa i l’Aldea, la Partida Aubals i el Molló a Móra la Nova, la Plana del Riu a Arnes, la Vall de Vinyes a Batea, la Plana (2a fase) a Gandesa, el Barranc d’en Lleó a Santa Bàrbara i la Carretera de la Galera de la Sénia. En total estan en venda prop de 40 hectàrees de sòl net que poden generar uns 1.200 llocs de treball.


Destaquem