Mapa web Contacte Cercador

La nova estació d'autobusos d'Amposta entrarà en servei dimarts vinent, 2 de desembre

La instal·lació s’ubica a l’oest del municipi i té una capacitat per a 7 andanes, una terminal i aparcament per a 39 turismes

L’obra ha comptat amb un pressupost d’1,2 MEUR (28.11.2014)

La nova estació d’autobusos interurbans a Amposta que ha construït el Departament de Territori i Sostenibilitat entrarà en funcionament dimarts vinent, 2 de desembre. Aquesta instal·lació, que millora la mobilitat en transport públic al municipi, així com la qualitat del servei, ha comptat amb un pressupost d’1,2 MEUR.

La nova estació se situa a l’oest de la localitat; en concret, a la cruïlla entre l’avinguda de Santa Bàrbara i el carrer Sebastià Joan Arbó. Amb una superfície total d’uns 3.700 metres quadrats, l’estació té una capacitat per a 7 andanes i 5 places addicionals per autobusos i compta amb un edifici terminal amb sala d’espera, despatx de bitllets i servei de bar. Així mateix, disposa d’una àrea d’aparcament exterior per uns 40 turismes.

Fins ara, Amposta no disposava d’una estació d’autobusos interurbans, després que fa uns anys l’antiga estació es va desmantellar arran de la reordenació del teixit urbà d’aquell àmbit. Des de llavors, aquests autobusos, de manera transitòria, feien parada en una de les marquesines de la xarxa urbana.

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/territori-sostenibilitat/notapremsavw/277863/ca/nova-estacio-dautobusos-damposta-entrara-servei-dimarts-vinent-2-desembre.do

Destaquem