Mapa web Contacte Cercador

Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita inicien una temporada rècord de creuers amb 53 escales

L’activitat creuerística dels ports de Palamós, Roses i la Ràpita creix aquest any amb un 32% més de passatgers i una previsió de 3 MEUR d’impacte econòmic a la Costa Brava i les Terres de l’Ebre

El port de Palamós ha donat avui el tret de sortida a la temporada 2014 amb el creuer Zenith, que arriba per primer cop al port baixempordanès, amb 1.600 passatgers i 600 tripulants

Roses multiplicarà per quatre el volum de visitants fins a 4.000 creueristes, mentre que Sant Carles de la Ràpita s’estrena amb les sis primeres escales a partir del 9 de juliol (25.04.2014)

Ports de la Generalitat ha iniciat avui la temporada de creuers d’aquest any, que preveu rebre 53 escales i uns 41.000 passatgers als ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita. Aquestes xifres representen un increment del 32% en el nombre de passatgers respecte el 2013, així com un 23% més d’escales. L’activitat creuerística deixarà a la Costa Brava i les Terres de l’Ebre un impacte econòmic estimat en 3 milions d’euros.

A la Costa Brava, el port de Palamós, que avui ha acollit el primer creuer, rebrà 36.000 passatgers, un 20% més que l’any passat, distribuïts en 34 escales fins el 16 de novembre. Per la seva banda, el port de Roses, que obrirà temporada el proper 5 de maig, preveu un creixement espectacular amb 13 escales de creuer fins el 16 d’octubre i 4.000 passatgers, quatre vegades més que els de la temporada passada. A les Terres de l’Ebre, el port de Sant Carles de la Ràpita s’estrenarà aquest estiu, a partir del 9 de juliol, com a port de creuers amb 6 escales i la visita d’un miler de passatgers.

L’activitat creuerística dels ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita i les seves destinacions turístiques es promouen en els diferents fòrums del mercat creuerístic a través de les marques Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port. Aquestes marques són el resultat de l’esforç conjunt que fa Ports de la Generalitat amb el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, els ajuntaments de Palamós i Roses i les cambres de comerç de Palamós i Girona en el cas de Costa Brava Cruise Ports, i amb el Patronat de Turisme Terres de l’Ebre, l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita i la Cambra de Comerç de Tortosa pel que a Delta Ebre Port.

Destaquem